1

Тема: Шукаю рейтинг реєстраторів доменів!

Можливо, хтось із вас уже складав собі рейтинг реєстраторів доменів? Де найзручніше працювати: щоб ціна відповідала якості, була підтримка і не виникало проблем із продовженням домену? Поділіться своїм досвідом, якщо хтось уже пробував кілька різних сервісів. Хто ваш фаворит?

2

Re: Шукаю рейтинг реєстраторів доменів!

Я складав собі невеликий список. Дивився на ціни, підтримку та швидкість змін DNS. У багатьох дешевих реєстраторів сапорт відповідає по кілька днів, тому навіть низька ціна іноді не виправдовує. Найкращі в моєму рейтингу ті, хто швидко реагує на запити, бо час — це гроші.

3

Рейтинг складав, коли перенаправляв усі свої домени до одного реєстратора. Брав до уваги простоту налаштувань і наявність автоматизації. Наприклад, у деяких системах можна налаштувати автоматичне продовження доменів, і це дуже зручно. Якщо шукаєте якість, краще заплатити трохи більше, але бути впевненим у сервісі.

4

kateryna написав:

Рейтинг складав, коли перенаправляв усі свої домени до одного реєстратора. Брав до уваги простоту налаштувань і наявність автоматизації. Наприклад, у деяких системах можна налаштувати автоматичне продовження доменів, і це дуже зручно. Якщо шукаєте якість, краще заплатити трохи більше, але бути впевненим у сервісі.

Слухай, я за кілька років перепробував купу реєстраторів, бо маю кілька сайтів, які треба було реєструвати й постійно підтримувати. Можеш подивитися рейтинг реєстраторів доменів https://rating-hostings-top10.com.ua/domains/ тут, я таким чином обрав собі найбільш підходящий варіант. Чесно, у багатьох дешевих реєстраторів часто буває гемор із продовженням: або сайт їхній падає, або сапорт морозиться. Тут такого немає.
Мені особисто сподобалося, що в них є окрема панель керування доменами, і ти буквально за два кліки можеш усе настроїти: редагувати DNS, переадресацію, що хочеш. А ще важливий нюанс — підтримка завжди на зв’язку. Раз навіть була ситуація, що я зняв домен із продажу, але щось пішло не так.
Написав у сапорт — через 10 хвилин усе вирішили. Якщо шукаєш місце, де якість відповідає ціні, і де тебе не кинуть із доменами — це точно на цей сайт.
https://i.imgur.com/bDibOho.png