1

Тема: Де можна купити якісні робочі рукавички?

Привіт усім! Шукаю пораду: де можна купити якісні робочі рукавички для садових робіт? У мене руки часто пошкоджуються під час роботи, а ще нещодавно помітив, що звичайні рукавички швидко зношуються. Хотілося б щось міцніше, але щоб і ціна була адекватною. Можливо, хтось знає, де знайти оптимальний варіант?

2

Re: Де можна купити якісні робочі рукавички?

У мене теж була подібна проблема, коли шукала рукавички для майстерні. Раджу звернути увагу на спеціалізовані магазини, які продають засоби захисту для робітників. Є багато варіантів, які відрізняються за міцністю та матеріалами. Наприклад, я знайшла пару, яка вже служить кілька місяців, хоча до цього рукавички зношувалися за кілька тижнів.

3

Дякую за підказку! А ти купувала їх у звичайному магазині чи онлайн? Бо я іноді замовляю речі в інтернеті, але боюся помилитися з розміром чи якістю. Можливо, є якісь перевірені місця? І ще: чи є моделі, які підходять саме для садівництва, а не, наприклад, для будівельних робіт?

4 Востаннє редагувалося kateryna (17-01-2025 10:47)

Я замовляв собі робочі рукавички онлайн, на сайті ЗІЗПРОМ, бо там й вибір величезний, та й зручніше так. Що стосується рукавичок для садових робіт — там теж є багато варіантів. Такі рукавички повинні мати спеціальні прогумовані вставки для захисту рук.
До речі, на цьому сайті ви можете купити робочі рукавички   за доступною ціною, які підійдуть не тільки для садових, але й будь-яких робіт.
При виборі звертайте увагу на матеріал, щоб він був міцним і зносостійким. Також на покриття - щоб рукавички не були ковзкими. Просто уважну читайте характеристики, й виберете собі саме те, що вам треба.
Як вам, наприклад, ось такі рукавички. Вважаю, непоганий варіант: 

https://i.postimg.cc/2jB27Bgv/26-12-2024-101239.jpg

5

Цікаво, а нашо отой ананасик?