1

Тема: Акумуляторні дискові пилки

Народ, привіт! Підкажіть, як обрати акумуляторну дискову пилку для роботи по дереву? Хочу щось легке, але потужне, щоб пиляти без проблем. Ще бажано, щоб батарея тримала довго. Може, хтось щось пробував і має, що порадити?

2

Re: Акумуляторні дискові пилки

Привіт! Знаєш, акумуляторна дискова пилка — це реально зручна штука, особливо якщо не хочеш возитися з кабелями. Я от собі брав через інтернет магазин Молоток https://molotok.in.ua/ і можу сказати, що це топ місце, де можна замовити професійний інструмент. Там є моделі від Makita і Metabo, які і потужні, і легкі. Батареї в них тримають дуже довго, що особливо зручно, коли працюєш на вулиці чи де нема розеток. І головне — це оригінал, тому прослужить довго!

3

Re: Акумуляторні дискові пилки

babawka написав:

Народ, привіт! Підкажіть, як обрати акумуляторну дискову пилку для роботи по дереву? Хочу щось легке, але потужне, щоб пиляти без проблем. Ще бажано, щоб батарея тримала довго. Може, хтось щось пробував і має, що порадити?

Долго выбирал, лазил по форумам, общался со знакомыми. В итоге все советы свелись к одному месту — магазин штиль днепр. Это «Добрый Господар», находится прямо в Днепре. Официальный дилер STIHL, у них есть все нужные сертификаты. Я там себе взял бензопилу — качество на высоте, видно сразу, что оригинал. Плюс ты можешь там инструмент реально подержать в руках перед покупкой, а не просто по фоткам выбирать. Персонал вежливый, всё объясняют и показывают, даже как правильно работать научили. Там не просто продают, а реально помогают подобрать под твои задачи.