1 Востаннє редагувалося kateryna (19-02-2025 16:10)

Тема: Які засоби потрібні для догляду за салоном авто?

Привіт! Я нещодавно купила собі авто і хочу доглядати за ним, щоб воно служило мені довго і виглядало як нове. Чув багато про автохімію та автокосметику, але не знаю, з чого почати. Наприклад, які засоби обов’язково потрібні для миття, полірування та догляду за салоном? І чи є якась різниця між різними брендами? Раджуть K2, але я не знаю, чи це дійсно якісний продукт.

2

Re: Які засоби потрібні для догляду за салоном авто?

Для базового набору тобі знадобляться: засіб для миття кузова, воск або поліроль для захисту фарби, очищувач для салону та кондиціонер для шкіри або пластику. Щодо брендів, то K2 — це дійсно надійний виробник, який пропонує якісну продукцію за доступною ціною.

3

Дякую за пораду! А як щодо догляду за салоном? Я чула, що K2 має хороші очищувачі для шкіри та текстилю. Чи можна їх використовувати для всіх типів матеріалів? І ще мене цікавить, чи є у них якісь спеціальні засоби для догляду за кермом або панеллю приладів? Хотілося б, щоб салон завжди виглядав охайно і пахнув свіжістю. Можеш щось порадити з цієї лінійки?

4 Востаннє редагувалося yaroslavs (19-02-2025 16:18)

Автохімія і автокосметика K2 https://testmaker.com.ua/autohimiya/brand/k2/  — це справжній must-have для кожного автовласника, який дбає про свій автомобіль. Щодо догляду за салоном, у K2 є спеціальні очищувачі для шкіри, текстилю та пластику, які підходять для більшості типів матеріалів. Наприклад, їхній очищувач для шкіри не тільки видаляє забруднення, але й відновлює природний блиск та захищає від тріщин. Для текстилю є спеціальні спреї, які чудово справляються з плямами та неприємними запахами.

Для керма та панелі приладів у K2 є кондиціонери, які не лише очищують поверхні, але й залишають приємний аромат. А є ще класна річ - полірувальний воск для кузова К2.  Він захищає від УФ-променів, дощу та бруду, а засіб для миття коліс легко видаляє навіть найскладніші забруднення.

https://i.postimg.cc/y8sm2J1L/19-02-2025-151505.jpg