1

Тема: Піца Маргарита

Як правильно приготувати піцу Маргарита, щоб була як в італійських піцеріях? Пробував кілька рецептів, але все одно щось не те. Яке тісто і соус використовувати?

2

Re: Піца Маргарита

Обожнюю цю піцу, часто її готую. Скажу одразу – вся магія в деталях. Тісто має бути легке, з якісного борошна, і найкраще дати йому постояти в холодильнику ніч або навіть добу. Соус – без зайвого, просто хороші томати і сіль. Моцарела – тільки оригінальна, бо з дешевими аналогами смак зовсім не той.
Якщо хочеш ще більше фішок, глянь ось піца Маргарита https://mercato.ua/article/26. Там розписано всі нюанси, щоб піца була реально як у хорошій піцерії.