1

Тема: Як запустити новий продукт на ринок?

Привіт! У мене невеликий стартап, і ми плануємо запустити новий продукт на ринок. Зараз перебуваємо на етапі розробки і думаємо, як правильно його просувати. Які інструменти найкраще використовувати для того, щоб одразу привернути увагу цільової аудиторії? Чи варто звертатися до спеціалізованих агенцій, які займаються digital маркетингом, чи краще спробувати працювати самостійно через соціальні мережі та таргетовану рекламу? Залишатися в рамках бюджету для стартапу складно, але хочу отримати результат. Якщо хтось вже має досвід роботи з агенціями в Україні, буду вдячний за поради!

2

Re: Як запустити новий продукт на ринок?

Привіт! Якщо чесно, робити самостійної це дуже складно. Є багато моментів, які не видно на поверхні. Наприклад, правильно налаштувати таргетування в соцмережах або вибрати ефективні канали для просування — це не так просто, як здається. Я вже пробував працювати сам, але зрозумів, що краще звернутись до маркетингової агенції. Вони можуть надати не лише стратегію просування, а й допомогти з контентом, аналітикою та навіть створенням бренду. Головне — знайти тих, хто дійсно вникає у бізнес і не працює по шаблону. Можливо, варто знайти агенцію, яка має досвід у роботі з новими компаніями, бо вони зазвичай пропонують гнучкий підхід.

3

Дякую за відповідь! Згодна, що самому не обійтися, якщо хочеться отримати результат. Ти правильно зазначила, що важливо знайти агенцію, яка не просто запускає рекламу, а й розбирається в бізнесі та індивідуальних потребах. Можеш поділитися, з якою агенцією ти працювала? Яка саме компанія допомогла тобі просунути проєкт? Чи можливо знайти в Україні спеціалістів, які орієнтуються на стартапи і зможуть створити ефективну стратегію з урахуванням обмеженого бюджету?

4

Якщо чесно, я працював з ILARIA PRO, це маркетингова компанія , яка спеціалізується на digital маркетингу. Вони працювали з нами, коли ми запускали нове МФО, і я був дуже задоволений їхнім підходом. Вони не просто дали стандартну стратегію, а дійсно занурились в особливості нашого продукту і розробили персоналізовану стратегію. Спочатку вони провели аудит нашого бізнесу, визначили ключових конкурентів, а потім запропонували варіанти просування, які були максимально ефективними для нашої цільової аудиторії. Вони також допомогли з вибором каналів реклами, створенням контенту та проведенням рекламних кампаній, завдяки чому ми отримали значний потік клієнтів у перші тижні після запуску. Що для мене було важливо — вони не просто налаштовують рекламу, а й супроводжують кампанії, аналізують її ефективність і постійно коригують стратегію.

https://i.postimg.cc/Qd53S2Zv/11-04-2025-095126.jpg

5

Звертайтесь в KRAKATETS.PRO для просування компанії в інтернеті . На сайті ви знайдете всю потрібну інформацію щодо співпраці та зможете поставити питання, проконсультуватися з маркетологом. Якщо ви хочете швидко вивести свій бізнес на високий рівень, без допомоги професіоналів не обійтись. Команда KRAKATETS.PRO допоможе вам розробити ефективну стратегію, налаштувати рекламу, підвищити впізнаваність бренду та залучити нових клієнтів. Таким чином ви зможете зекономити час та мати впевненість в тому, що ваш бізнес розвиватиметься в правильному напрямку.