1

Тема: Вибір сільгосптехніки: з чого почати?

Привіт всім! Я тут почав задумуватися про покупку сільгосптехніки, бо маю в планах вирощувати більше та краще. Але от не знаю, з чого почати вибір: чи варто дивитись на техніку від перевірених брендів, чи є альтернатива, яка не поступається за характеристиками, але значно дешевша? І ще, як зрозуміти, що це саме та модель, яка підійде для мого господарства? Якщо хтось вже має досвід, буду дуже вдячний за поради! Заздалегідь дякую!

2

Re: Вибір сільгосптехніки: з чого почати?

Пишу як людина, що вже не перший рік у темі сільського господарства, і можу з упевненістю сказати: знайти порядного постачальника техніки — це як знайти золото. І от "Агро Кар", де є сільгосптехніка та запчастини до сільгосптехніки в Україні  https://agrokar.com.ua/  якраз той варіант, коли щастить. Вперше замовляли у них навантажувач ще рік тому, працює як годинник досі, хоча вже пережив не одну «битву». Потім докупили культиватор просапний і посівний комплекс — жодної претензії. Співпраця будується на людських стосунках, а не на «викачуванні грошей», і це дуже цінно. Вони завжди допомагають підібрати саме те, що підходить під ваші задачі — не впарюють зайве, не вмовляють на дороге. В "Агро Кар" орієнтуються на результат, і видно, що працюють для людей, а не навпаки. Пораджу всім, хто хоче працювати з професіоналами.