1

Тема: Як безпечно купити машину?

Народ, порадьте! Дуже хочу взяти б/у машину, але чую стільки історій про те, як людей розводять, що вже страшнувато. Хтось стикався з аферистами? Як зрозуміти, що авто не крадене, не бита і з реальним пробігом? Бо начитався, що документи можуть підробити так, що і не здогадаєшся!

2

Re: Як безпечно купити машину?

Ох, тема знайома! У мене друг купував тачку і ледь не попав на "замінений VIN". Типу, машина виглядала як новенька, але номер кузова – з машини, яка давно утилизована. А продавець крутив носом і розповідав, що "це нічого страшного". Хочеш не влетіти – бери на перевірку людину, яка знає, де дивитися ці всі номери. А ще краще – гони на СТО для діагностики.

3

Це взагалі капець якийсь! А що робити, якщо вже домовився зустрітись, а виявиться, що документи якісь мутні? Чи краще одразу відмовлятись, якщо щось підозріле? Бо я думав, що головне – це візуальний огляд, а тут, бачу, треба взагалі все перевіряти.

4 Востаннє редагувалося kateryna (12-05-2025 11:59)

Та тут навіть не думай! Перше, що робиш – це перевіряєш авто по VIN коду. Краще це зробити на сайті vincheck  . Там можна побачити, чи не була машина в аваріях, які були пошкодження, чи не в угоні, і чи взагалі відповідає заявленим характеристикам. А ще зверни увагу на техпаспорт – він має бути без жодних виправлень або наклеєних елементів. І не полінуйся звірити номери кузова, двигуна і шасі. Усе має співпадати, інакше це явний сигнал, що машина може бути "липовою". І не соромся розпитувати продавця про історію авто – чесний продавець не буде нервуватись і уникати відповіді.

https://i.postimg.cc/DwHFzj0q/12-05-2025-114848.jpg

5

якщо купляєте нове авто - то безпечно

6

Много вариантов на рынке, но если хотите премиум и надежность – рекомендую лэнд ровер, модели и цены от официального представителя  тут https://landrover.com.ua/ru/novi-avtomobili . Я не пожалел о своем выборе. Истинный комфорт, современные технологии и отличное обслуживание. Покупка машины была легкой и приятной.