1

Тема: Вибір под-системи

Допоможіть, будь ласка, з вибором под-системи. Я відносно новенька у цьому, раніше користувалась лише одноразками, але зрозуміла, що це доволі дорого в перспективі. Хочу перейти на щось більш стабільне та економне. Цікавлять моделі, які не течуть, мають нормальну автономність і не потребують складного обслуговування.

2

Re: Вибір под-системи

Якщо тільки переходиш з одноразок, раджу подивитись у бік pod-систем із змінними картриджами, бо вони прості у використанні й не вимагають багато мороки. Особисто користуюсь вже кілька місяців однією такою моделлю і задоволений. З автономністю все нормально, не тече, заряд тримає півтора-два дні. Плюс, рідини можна купувати окремо — виходить значно вигідніше.

3

yaroslavs написав:

Якщо тільки переходиш з одноразок, раджу подивитись у бік pod-систем із змінними картриджами, бо вони прості у використанні й не вимагають багато мороки. Особисто користуюсь вже кілька місяців однією такою моделлю і задоволений. З автономністю все нормально, не тече, заряд тримає півтора-два дні. Плюс, рідини можна купувати окремо — виходить значно вигідніше.

Ще одне питання: як щодо смаків та рідин — чи не втрачається смак порівняно з одноразками? Бо чула, що деякі pod-системи “глушать” аромат або дають слабкий удар по горлу, а мені це важливо. Чи правда, що багато залежить від того, яку саме рідину вибираєш, і чи є якісь магазини, де нормальний вибір?

4

Я зараз користуюсь XROS 5, і можу сказати, що за відчуттями він не гірший за одноразки, а навіть кращий. Усе дуже залежить від того, які рідини використовуєш. Я зазвичай беру рідину з солевим нікотином, і вона чудово підходить під XROS 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ : і смак яскравий, і throat hit присутній. Наприклад, у вейп шоп магазині Bambuk пропонують чимало різних рідин, pod систем, вейпів та комплектуючих до них. Там дійсно широкий вибір — від класичних смаків до дуже нестандартних. Щодо розміру — ця модель компактна, легко вміщується в кишеню. Заряджається швидко, тримає добре, нічого не тече. До того ж, картриджі змінні, і їх вистачає надовго, якщо не парити цілий день без перерви.   
https://i.postimg.cc/JzS9rPgB/image.png