1

Тема: Котик захворів, потрібна допомога… Не знаю, що робити

Друзі, привіт! Я вже реально не знаю, куди ще звертатися. Може, хтось підкаже нормального ветеринара у Києві? Бо ми з котом уже стільки всього пройшли — то аналізи, то уколи, то таблетки, а результату майже нуль. Кіт став якийсь млявий, апетит зник, інколи навіть ніби дрижить. У тій клініці, куди ми ходили раніше, тільки гроші здирають, а до тварини ставлення, як до речі. Ну скільки можна… Може, у когось був подібний досвід і можете порадити нормального спеціаліста, якому реально не байдуже? Бо вже нервів не вистачає. Буду дуже вдячна за будь-яку пораду!

2

Re: Котик захворів, потрібна допомога… Не знаю, що робити

Ох, як же я тебе розумію. У нас із собакою була майже така ж історія — тільки зайдеш у клініку, а там з порога одразу «оце зробіть, і ще оце», а пес як хворів, так і хворіє. І головне — все так гарно розповідають, переконують, а насправді, видно, що просто витискають гроші. Я вже думав, що нічого не допоможе, поки знайомий не підказав мені одне місце. Там реально підхід зовсім інший — і з твариною говорять, і господаря слухають. Можу розповісти, де це, якщо цікаво. Бо коли бачиш, що хвору тварину лікують з душею — це зовсім інше відчуття.

3

Так, будь ласка, скажи, де це! Бо я вже не можу — котик мені як дитина, і бачити його в такому стані — це просто боляче. І ти правий — вони ж тільки «здайте аналізи», «а тепер ще ось цей препарат», а пояснити нормально — що, чому, як — то й не думають. Я не проти платити, коли є результат, але коли це тупо «дайте гроші, а там видно буде», то хочеться просто кричати. Якщо знаєш місце, де дійсно ставляться з турботою — напиши, будь ласка. Бо хочу вже сьогодні записатись, доки ще не пізно.

4

Та розумію тебе повністю. Ми звернулися до однієї клініки, і це було, чесно, як ковток повітря після довгого задушливого тунелю. Пес у нас мав проблеми зі шлунком — відмовлявся від їжі, схуд, був млявий. Там одразу ж провели повне обстеження, але без зайвого — пояснили, що потрібно робити, дали чіткий план лікування і розписали, які препарати справді потрібні, а які — можна не брати. І знаєш що? Через два тижні пес почав їсти, повернувся апетит, він знову став жвавим! Дуже сподобалось, що там працюють з відчуттям відповідальності. І, до речі, вартість ветеринарних послуг мене теж приємно здивувала — не було нічого зайвого, все чесно і прозоро. Тому, як на мене, варто хоча б спробувати.

https://i.postimg.cc/ncyTMTRv/28-05-2025-151355.jpg