1

Тема: Валютний рахунок

Нещодавно задумуюся про відкриття валютного рахунку, бо планую часті поїздки за кордон і хочу уникнути зайвих комісій при обміні грошей. Чи можна дізнатися, які документи потрібно надати банку, щоб відкрити такий рахунок, і чи є обмеження за мінімальним внеском?

2

Re: Валютний рахунок

Відкриття валютного рахунку — це гарна ідея, особливо якщо ви часто подорожуєте. Щоб відкрити такий рахунок, зазвичай достатньо мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Деякі банки можуть також попросити довідку про доходи або підтвердження місця проживання. Щодо мінімального внеску — обмеження можуть відрізнятись залежно від банку: одні відкривають рахунок без мінімального залишку, інші — з умовою поповнення на певну суму. Раджу звернутись до кількох банків, порівняти умови, зокрема тарифи на обслуговування та комісії за конвертацію. Важливо також уточнити, чи можна здійснювати міжнародні платежі та знімати готівку за кордоном без додаткових витрат.

3

Re: Валютний рахунок

Маючи власний бізнес, я часто стикаюся з необхідністю проводити операції у валюті за кордоном. Вирішила звернутися до компанії, яка допомагає з відкриттям валютного рахунку в Грузії https://azolalegal.com/banki-i-menchant … ah-gruzii/ весь процес виявився простим і прозорим завдяки професіоналізму команди. Вони не лише надали детальну консультацію, а й допомогли з оформленням усіх документів, що дуже зекономило мій час. Обслуговування було ввічливим і швидким, а також повністю відповідає законодавству.