yaroslavs написав:Цікаво, чи варто вибирати клей, який швидко сохне, чи краще, щоб він мав більш тривалий час роботи? Адже я не дуже поспішаю, тому хочу мати достатньо часу для корекції плитки під час укладання. І ще — чи є різниця між клеєм для внутрішніх та зовнішніх робіт? Планую покривати і підлогу, і стіни, тому хочу не помилитись із вибором.
Для надійного й якісного монтажу керамогранітної плитки https://www.kreisel.ua/produkt/nanofix- … go-kamenju важливо звернути увагу саме на клеї, які розроблені спеціально для цього типу покриття. Рекомендую звернути увагу на Клей для керамогранітної плитки та натурального каменю Kreisel, який пропонує виробник та постачальник будівельних матеріалів Kreisel.
Цей клей відзначається високою адгезією та еластичністю, що забезпечує міцне і довговічне з’єднання плитки з поверхнею. Його формула дозволяє легко працювати з плиткою навіть на великих площах, бо час відкритої роботи достатній для точного укладання без поспіху. Крім того, цей клей підходить як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт, що робить його універсальним вибором для різних поверхонь — стін, підлоги, фасадів. У каталозі кольорів фарби Kreisel можна знайти оптимальні рішення для будь-яких умов експлуатації. Враховуючи всі ці характеристики, Клей для керамогранітної плитки та натурального каменю Kreisel — це саме той продукт, який гарантовано допоможе отримати якісний і довговічний результат у вашому ремонті.