1

Тема: Планую купити квартиру у Львові від забудовника

Хочу звернутись до тих, хто вже стикався з купівлею житла у Львові. Підкажіть, будь ласка, які є перевірені забудовники у нашому місті, де можна придбати квартиру без посередників? Для мене важливо, щоб будинок був сучасним, розташований у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, а сам забудовник мав хорошу репутацію та прозорі умови продажу. Можливо, хтось поділиться власним досвідом чи порекомендує певний житловий комплекс, де вам сподобалося жити?

2

Re: Планую купити квартиру у Львові від забудовника

Я нещодавно стояв перед таким самим вибором, як і ви, і після ретельного аналізу ринку та численних консультацій з друзями, зупинився на "Затишний квартал ЖК MHOUSE" https://www.mhouse.lviv.ua/ . Купівля квартири тут — це був один із найкращих рішень для моєї родини. Вони пропонують справді комфортні планування, використовують якісні матеріали й технології, а головне — мають прозору документацію та чесні умови придбання. Локація також дуже зручна: поруч магазини, школи, садочки, парки для прогулянок із дітьми. Що особливо приємно, забудовник йде на зустріч клієнтам, допомагає з оформленням документів та завжди відкритий до діалогу.