kateryna написав:Я також пробувала знайти онлайн-уроки для своєї дитини, і мені дуже сподобалася одна платформа, де заняття проходили через ігри та пісні. Це дуже важливо, коли йдеться про малих дітей. Ми спробували кілька викладачів, і я помітила, що дитина набагато краще вчить англійську, коли вона бере участь у грі чи малює на уроці. Інтерактивний підхід дає кращі результати, тому раджу вибирати онлайн-заняття, де є такі елементи.
Я б порекомендувала Мапсі всім, кого цікавить англійська для дітей онлайн ми з донькою вже більше півроку займаємося на цій платформі, і результат є дуже позитивний. Уроки побудовані таким чином, щоб дитина не лише вивчала нові слова та граматику, а й робила це через ігри, відео, пісні та комікси. Все це інтерактивно, дуже зручно, і дитина завжди зберігає інтерес до занять.
Всі уроки індивідуальні, тому викладач повністю приділяє увагу дитині, враховуючи її темп і інтереси. Моя дитина вже почала сміливо використовувати англійську мову в повсякденному житті, а для мене це показник того, що методи Мапсі працюють. Уроки проходять на власній платформі, що значно полегшує процес навчання, і немає потреби в додаткових програмах чи підручниках. Рекомендую!