yaroslavs написав:Так, я теж користувався кількома сайтами. Проблем з доставкою не було, але одна річ мене трохи засмутила: не всі товари, що були заявлені на сайті, виявилися в наявності, коли я намагався їх замовити. Багато магазинів не оновлюють асортимент на сайті вчасно. І ще — не всі магазини мають реальні фото товарів, що теж може створювати непорозуміння. Якщо шукаєте щось конкретне, важливо не просто читати відгуки, а й перевіряти наявність товару на складі.
Привіт! Я розумію вашу стурбованість, сам зіштовхувався з тими ж питаннями, коли шукав секс-шоп для покупки деяких товарів. Спочатку було важко, оскільки з величезної кількості магазинів важко зробити вибір, але згодом я натрапив на ТОП-10 секс-шопів України за версією Ukrainian Business Award, раджу подивитися цей рейтинг.
Особисто мені, він дійсно допоміг зрозуміти, де шукати найбільш надійні варіанти. У ньому зазначено магазини, які мають стабільну репутацію, хороші умови доставки і підтримку клієнтів. Більшість з них гарантують конфіденційність і безпечні способи оплати, що для мене було важливо. Я сам користувався кількома магазинами з цього списку і не пожалкував. Всі замовлення були виконані вчасно, товар відповідав опису, і ніколи не було проблем з якістю. Ще один момент, який мені сподобався — це зручні фільтри на сайтах, які дозволяють швидко знаходити те, що шукаєш. Якщо вам важлива і конфіденційність, і якість, і обслуговування, рекомендую звернути увагу на ці магазини з рейтингу.