1

Тема: Підбір тротуарної плитки — які матеріали кращі?

Доброго дня, шановні! Планую замінити тротуарну плитку біля будинку, але зовсім не розбираюсь у всіх цих марках і видах. Чи є сенс переплачувати за елітні варіанти, чи достатньо простих бетонних? Чи хтось замовляв плитку в Києві — як там із сервісом і якістю? Буду вдячна за практичні поради, бо хочу зробити все максимально правильно.

2

Re: Підбір тротуарної плитки — які матеріали кращі?

Я давно шукав надійного постачальника будівельних матеріалів для свого малого бізнесу, і база PL2T вразила мене своїм величезним асортиментом та професійним підходом. Особливо мене зацікавила тротуарна плитка Старе місто, яка ідеально підходить для оформлення пішохідних зон і двориків. Замовлення оформили дуже швидко, і доставка була організована вчасно, що для мене, як для забудовника, дуже важливо. Крім того, якість продукції повністю відповідає заявленим стандартам, а ціни приємно радують. Тут реально відчувається увага до клієнта, а широкий вибір дозволяє знайти все необхідне в одному місці. Рекомендую базу PL2T всім, хто цінує якість і сервіс. Зараз планую закупити ще тротуарну плитку Старе місто для нового проекту.