Тема: Чутлива шкіра — що обрати?
Привіт, дівчата! У кого ще чутлива шкіра? Не можу знайти засіб, який не викликає почервоніння чи стягнутості. Хочеться щось м’яке, натуральне й дієве. Порадьте, будь ласка, які продукти вам підходили?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Чутлива шкіра — що обрати?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Привіт, дівчата! У кого ще чутлива шкіра? Не можу знайти засіб, який не викликає почервоніння чи стягнутості. Хочеться щось м’яке, натуральне й дієве. Порадьте, будь ласка, які продукти вам підходили?
При чутливій шкірі дуже важливо уникати агресивних компонентів і віддавати перевагу засобам із натуральною основою. Варто звернути увагу на продукти без спирту, силіконів та штучних ароматизаторів. У магазині Магія Краси можна знайти м’які очищувальні засоби, креми на травах і навіть безсульфатні кондиціонери — усе адаптоване до чутливої шкіри. Раджу купити недорогу доглядову косметику тут https://magiya-krasoty.in.ua/kosmetika- … -kosmetika — асортимент дійсно великий, є варіанти з ромашкою, пантенолом та олією солодкого мигдалю. Така косметика дбайливо доглядає і не провокує подразнень.
У мене теж чутлива шкіра, тож я добре знаю, як важко знайти щось, що не викликає подразнення. Мені підійшов гель для вмивання без сульфатів і спирту, з https://originalbeauty.com.ua/ — дуже м’який, не сушить і не пече. Замість тоніків використовую термальну воду або гідролат — вони заспокоюють і не містять зайвого. З кремів подобаються варіанти з алое, пантенолом або вівсянкою — шкіра після них м’якенька і без почервонінь. Ще я стараюся уникати парфумів у складі — саме вони часто провокують стягнутість. Якщо хочеш, можу поділитися назвами, які мені підійшли.
У мене була точно така ж сама проблема...
Знайшла якісну косметику на сайті LaserHouseCosmetics https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/ — все ідеально підійшло для моєї шкіри. Засоби мають хороший склад, швидко працюють і не викликають алергії. Особливо сподобались креми та сироватки — шкіра стала більш зволоженою та свіжою. Також радує великий вибір продукції і зручний сервіс замовлення з доставкою. Рекомендую всім, хто шукає дійсно ефективну і безпечну косметику.
Якщо шкіра втомлена і втратила пружність, дуже допомагає використання сучасних кремів з активними компонентами. Подивіться засоби для догляду за обличчям, які містять ретинол, пептиди та церамід. Вони не просто зволожують, а стимулюють вироблення колагену, підтягують контур обличчя та освітлюють тон шкіри. Особливо варто звернути увагу на крем Лювексан — він глибоко живить і відновлює шкіру, підходить для щоденного використання і помітно покращує текстуру вже за два тижні.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Чутлива шкіра — що обрати?