1

Тема: Мені терміново потрібні нові мотоботи — де й які купити в Україні?

Слухай, друже, мені терміново потрібні нові мотоботи, бо кросівки — це реально небезпечно. Вчора на повороті ногу підвернув, добре, що обійшлося… Тепер шукаю нормальні боти, але взагалі не розумію, які краще — високі, короткі, жорсткі чи гнучкі? Ще й щоб бюджет не розірвало. Може, щось порадиш?

2

Re: Мені терміново потрібні нові мотоботи — де й які купити в Україні?

Якщо мотоботи — то тільки з посиленим носком і захистом гомілки. Я вже кілька пар стер, і скажу чесно — на взутті економити не варто. Для міста зручні короткі моделі, для дальняків — краще брати високі. В Україні є кілька хороших онлайн-магазинів, де є і великий вибір, і можливість повернення, якщо не вгадали з розміром. Раджу також орієнтуватися на CE-сертифікацію — без неї взагалі не дивлюсь.

3

При виборі мотоботів звертайте увагу на наявність сертифікації EN 13634, анатомічно правильну підошву з антиковзким протектором і вставки з термопластичного поліуретану в зоні щиколотки та пальців. Також важлива вентиляція — перфоровані панелі або текстильні вставки покращують комфорт у спеку. Я рекомендую боти з шарнірною системою — вона захищає суглоби при падінні й дає свободу руху. Не забувайте — правильне взуття дорівнює збереженому здоров’ю.

4

kateryna написав:

При виборі мотоботів звертайте увагу на наявність сертифікації EN 13634, анатомічно правильну підошву з антиковзким протектором і вставки з термопластичного поліуретану в зоні щиколотки та пальців. Також важлива вентиляція — перфоровані панелі або текстильні вставки покращують комфорт у спеку. Я рекомендую боти з шарнірною системою — вона захищає суглоби при падінні й дає свободу руху. Не забувайте — правильне взуття дорівнює збереженому здоров’ю.

Якщо шукаєте дійсно надійні мотоботи Scoyco купити в Україні варто звернути увагу на продукцію бренду Scoyco. Ця компанія спеціалізується на виготовленні високоякісного мотозахисту, і їхні боти поєднують у собі все, що потрібно байкеру: міцну конструкцію, анатомічну зручність та сучасний дизайн. У нових моделях 2025 року використано зносостійкі матеріали, захисні вставки в критичних зонах і підошви, що добре тримають зчеплення навіть на мокрій поверхні.
Більшість моделей мають CE-сертифікацію, що гарантує відповідність європейським стандартам безпеки. Особисто я рекомендую переглянути асортимент на офіційному сайті scoyco.in.ua — там легко підібрати розмір і модель під ваш стиль їзди. Scoyco — це якісний мотозахист для кожного байкера, незалежно від досвіду. Не відкладайте — ноги мають бути захищені завжди.
https://i.imgur.com/qkdtZvz.png