Тема: Правильна підготовка нігтьової пластини
Підкажіть, як правильно підготувати ніготь перед нанесенням покриття? Я вже кілька разів мала відшарування, думаю, можливо, справа в поганій підготовці. Буду вдячна за чіткі поради.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Правильна підготовка нігтьової пластини
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Підкажіть, як правильно підготувати ніготь перед нанесенням покриття? Я вже кілька разів мала відшарування, думаю, можливо, справа в поганій підготовці. Буду вдячна за чіткі поради.
Якісна підготовка — це половина успіху. Важливо не просто підпиляти чи забафити нігтьову пластину, а й правильно її знежирити, прибрати залишкову вологу та нанести праймер. Ці етапи забезпечують зчеплення бази з нігтем і захищають від мікроорганізмів. Особливо це важливо при роботі з клієнтами з проблемною нігтьовою пластиною. Якщо шукаєш професійні засоби для цього етапу — можеш купити товари для адгезії та очищення https://izzy.com.ua/adgeziya-ta-ochyshennya в онлайн-магазині IZZY. Вони пропонують перевірені продукти, які дозволяють підготувати ніготь без агресивного впливу на пластину й шкіру. І це реально помітно по стійкості покриття.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Правильна підготовка нігтьової пластини