1

Тема: Де можна замовити професійну косметику для обличчя?

Де у нас в Україні можна замовити справді якісну та перевірену професійну косметику для обличчя? Не ту, що просто рекламують у соцмережах, а таку, яку реально використовують у косметологів. Хочу знайти інтернет-магазин з офіційними продуктами, сертифікованими, щоб була впевненість у безпеці й користі для шкіри. Може, хтось вже замовляв і може порадити надійний ресурс із хорошим сервісом?

2

Re: Де можна замовити професійну косметику для обличчя?

Я замовляю тільки в перевірених магазинах, бо сама стикалася з тим, що в інтернеті трапляється багато підробок. Якщо шукаєш справді якісну професійну косметику для догляду за шкірою, раджу звернути увагу на сайт perriconemd.com.ua . Це офіційний представник бренду, і тут доступна професійна косметика для обличчя Perricone, яка відома своїм ефектом на шкіру: вона допомагає підтягувати контур, боротися зі зморшками, зменшувати почервоніння та дарує відчуття свіжості. Замовлення робиться легко, доставка по Україні швидка, а ще вони гарантують оригінальність продукції. Я купувала там кілька разів і залишилася дуже задоволена якістю сервісу та результатами від використання косметики. Думаю, тобі теж сподобається, якщо хочеш отримати професійний рівень догляду вдома.

3

leon4ik написав:

Де у нас в Україні можна замовити справді якісну та перевірену професійну косметику для обличчя? Не ту, що просто рекламують у соцмережах, а таку, яку реально використовують у косметологів. Хочу знайти інтернет-магазин з офіційними продуктами, сертифікованими, щоб була впевненість у безпеці й користі для шкіри. Може, хтось вже замовляв і може порадити надійний ресурс із хорошим сервісом?

А що саме вам треба? Косметика для догляду чи декоративна?

4

Зрештою, пораджу вам магазин, де все можна купити для догляду та краси. Ось тут: https://extract.ua/toniky/ — якісна натуральна косметика, зокрема тоніки, які чудово підходять для щоденного догляду за шкірою. Перевірено особисто — рекомендую. У них завжди хочеться купувати быльше. Просто обожнюю магазин Extract.

5

В последнее время очень полюбила домашнего приготовления косметику, сама делаю крема разные для тела и лица по рецептам, кстати, в крем для тела добавляю натуральное масло какао оно дабавляет не только нереальный аромат, но и сам крем делает более нежным, кожа потом бархатистая, как после процедур в салоне