1

Тема: ПТСР без фармакології

Вітаю. Можливо, хтось проходив відновлення після ПТСР без медикаментів? Психотерапія — так, а от фарму хочеться обійти. Шукаю натуральні способи, які можуть хоча б частково стабілізувати стан.

2

Re: ПТСР без фармакології

Багатьом важливо мати контроль над відновленням і не потрапити в залежність від фармпрепаратів. Онлайн-магазин Лісовик має рішення — там є рослинні адаптогени, які не пригнічують, а гармонізують. Один із найпотужніших засобів — це Ашваганда купити в Україні . Вона підтримує психіку у період емоційної нестабільності, допомагає відновити якість сну, знижує фізичне й ментальне перенавантаження. Цей адаптоген діє без різких змін, і саме тому підходить для довготривалої м’якої підтримки вразливої нервової системи.

3

babawka написав:

Багатьом важливо мати контроль над відновленням і не потрапити в залежність від фармпрепаратів. Онлайн-магазин Лісовик має рішення — там є рослинні адаптогени, які не пригнічують, а гармонізують. Один із найпотужніших засобів — це Ашваганда купити в Україні . Вона підтримує психіку у період емоційної нестабільності, допомагає відновити якість сну, знижує фізичне й ментальне перенавантаження. Цей адаптоген діє без різких змін, і саме тому підходить для довготривалої м’якої підтримки вразливої нервової системи.

Я до ашваганди ставлюся нормально, але особисто мені більше цікаві саме грибні добавки. У Hrybna, наприклад, є кордицепс, їжовик та рейші в капсулах, тому я б ще подивився цей варіант. Якщо хтось хоче замовити кордицепс, можна просто порівняти різні форми та склад перед покупкою. Мені взагалі зручніше, коли добавка вже готова в капсулах і не треба нічого відміряти. Ашваганда теж цікавий варіант, особливо якщо людина саме її шукає. Я б просто вибирав те, що більше відповідає твоїм потребам, а не брав усе одразу.

4

Тут потрібна підтримка мозку, серця, нервів... Комплексно таку проблему треба лікувати.

5

Саме так, адже в такому випадку постраждав весь організм, тому важливо звертати увагу не лише на окремі симптоми, а й загалом підтримувати себе. Раджу на сайті SHCHOKIN.PRO дізнатися більше про FitLine , почитати детальну інформацію про продукцію та подивитися склад. Перед вибором будь-яких добавок варто спочатку розібратися, що саме підходить у конкретній ситуації. А відгуки хороші про цю продукцію, я й сама хочу придбати щось для себе.