1

Тема: Хочу знайти кухонну сіль польського виробництва!

Привіт всім! Хочу знайти кухонну сіль польського виробництва — важливо, щоб вона була чиста, без домішок і натуральна. Часто готую різні страви, і для мене важлива справжня якість інгредієнтів. Я вже пробувала купувати звичайну сіль у супермаркеті, але вона іноді має сторонній присмак і не підходить для делікатних рецептів. Хтось знає, де реально замовити перевірену польську сіль для кухні?

2

Re: Хочу знайти кухонну сіль польського виробництва!

Я замовляв сіль польського виробництва кілька разів — різниця відчутна від звичайної української. Вона чиста, має приємний смак і рівномірну структуру, не має сторонніх запахів. Але іноді упаковка буває не дуже зручна для зберігання, особливо якщо замовляти великі мішки. Загалом, польська сіль реально краща, ніж багато дешевих варіантів у супермаркеті.

3

Мій досвід нейтральний. Купувала польську сіль у невеликому онлайн-магазині — сподобалася якість, але доставка була довшою, ніж очікувала. Також важливо звертати увагу на вид солі: дрібна, крупна, морська — у кожного виробника свої стандарти. Тому краще уточнювати, що саме отримуєш.

4

yaroslavs написав:

Мій досвід нейтральний. Купувала польську сіль у невеликому онлайн-магазині — сподобалася якість, але доставка була довшою, ніж очікувала. Також важливо звертати увагу на вид солі: дрібна, крупна, морська — у кожного виробника свої стандарти. Тому краще уточнювати, що саме отримуєш.

Я замовляю польську кухонну сіль у Маудау https://maudau.com.ua/category/kukhonna … n=pol-scha і це реально зручний і надійний варіант. Там є кілька видів польської солі: дрібна, крупна, морська — всі без домішок і з натуральним смаком.
Доставка швидка, упаковка міцна, нічого не розсипається, а замовлення оформлюється дуже просто. Використовую її щодня — страви виходять набагато смачнішими, ніж зі звичайною магазинною сіллю. Також магазин пропонує консультації, якщо не знаєш, яку саме сіль обрати. Раджу всім, хто цінує якість, цей магазин реально не підведе.

https://i.imgur.com/MTwebNB.png