1

Тема: Які зарядні станції вибрати для клієнтів?

Шановні колеги та знавці, прошу поради. У моєму закладі все частіше бувають відвідувачі на електромобілях, тому виникла ідея встановити зарядну станцію. Проте ринок зараз пропонує багато різних моделей, і я трохи розгубився. Хочу знайти рішення, яке буде одночасно надійним, зручним та не надто складним у технічному обслуговуванні. Якщо хтось має практичний досвід, поділіться, будь ласка: які зарядні станції для бізнесу виявилися найбільш вдалою інвестицією?

2

Re: Які зарядні станції вибрати для клієнтів?

Я керую готелем і нещодавно вирішив встановити зарядні станції для гостей, які подорожують на електромобілях. Скажу відверто, що це одне з найкращих рішень для мого бізнесу за останній рік. Гості стали частіше обирати наш заклад саме тому, що тут можна зарядити авто під час ночівлі. Це не тільки зручність, а й додаткова перевага, яка створює гарне враження. Коли людина приїжджає в готель і бачить таку опцію, вона автоматично відчуває, що про неї подбали. Встановлена мною станція працює бездоганно, і я бачу, що гості задоволені. Я довго вибирав і зрештою зрозумів, що зарядки з підтримкою ccs combo 2 це оптимальне рішення, бо підходять під найбільшу кількість авто. Завдяки цьому мій бізнес отримав новий імпульс розвитку, і я впевнений, що попереду ще більше вдячних клієнтів.