1

Тема: Шукаю стоматологію аби поставити вініри

Хочу встановити вініри й думаю над тим, де на Оболоні знайти стоматологію, яка реально заслуговує довіри. Є багато різних варіантів, але відгуки часто суперечливі, і важко зрозуміти, де справжня якість, а де просто реклама. Для мене важливо, щоб усе було прозоро, щоб пояснили, які саме вініри підходять і як формується ціна. Може хтось вже проходив таку процедуру тут?

2

Re: Шукаю стоматологію аби поставити вініри

Є дуже хороший варіант, який можу порадити без сумнівів — Smile Medical Clinic. Вони роблять акцент на індивідуальність, тож підбір відтінку й форми вінірів відбувається з урахуванням усіх особливостей пацієнта. У клініці сучасна техніка, працюють лікарі з практичним досвідом, і результат виглядає максимально природно. Найприємніше, що вся інформація про процедуру викладена на сайті клініки, там можна детально почитати про процес і відразу подивитися вініри ціна , щоб знати, на що розраховувати. Це економить час і знімає всі питання ще до першої консультації. Багато пацієнтів залишають позитивні відгуки, і зрозуміло чому — якість сервісу й результат говорять самі за себе.