1

Тема: Красиві меблі

А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?

2

Re: Красиві меблі

Ogurchik написав:

А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?

Мені здається, що у мене вдома досить затишно, і меблі обирались дуже ретельно. Подобається мінімалізм, тому у мене багато світлих тонів і мінімум зайвих деталей. Купували все у різних місцях, але завжди намагалися брати якісні речі, щоб вони служили довго.

Щодо дизайну спальні, то тут є один важливий момент: обирати гарнітур чи збирати окремі меблі. Гарнітур — це простіше, бо все одразу гармонійно поєднується, і не треба ламати голову над стилем. Але якщо ти хочеш справді унікальний дизайн, краще збирати меблі окремо. Втім, для початку, щоб не прогадати зі стилем, можна подивитися вже готові комплекти. Я б радив звернути увагу на турецькі спальні https://www.spalnia.com.ua/product-cate … i-turciya/ вони часто мають дуже сучасний і елегантний дизайн, і при цьому відомі своєю якістю. Навіть якщо ти не купиш цілий гарнітур, там можна підгледіти гарні ідеї для комодів чи ліжок. Пам'ятай, щоб спальня була затишною, важливі не тільки меблі, а й текстиль, освітлення та колір стін.