Тема: Красиві меблі
А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Прочая техника » Красиві меблі
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?
Мені здається, що у мене вдома досить затишно, і меблі обирались дуже ретельно. Подобається мінімалізм, тому у мене багато світлих тонів і мінімум зайвих деталей. Купували все у різних місцях, але завжди намагалися брати якісні речі, щоб вони служили довго.
Щодо дизайну спальні, то тут є один важливий момент: обирати гарнітур чи збирати окремі меблі. Гарнітур — це простіше, бо все одразу гармонійно поєднується, і не треба ламати голову над стилем. Але якщо ти хочеш справді унікальний дизайн, краще збирати меблі окремо. Втім, для початку, щоб не прогадати зі стилем, можна подивитися вже готові комплекти. Я б радив звернути увагу на турецькі спальні https://www.spalnia.com.ua/product-cate … i-turciya/ вони часто мають дуже сучасний і елегантний дизайн, і при цьому відомі своєю якістю. Навіть якщо ти не купиш цілий гарнітур, там можна підгледіти гарні ідеї для комодів чи ліжок. Пам'ятай, щоб спальня була затишною, важливі не тільки меблі, а й текстиль, освітлення та колір стін.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Прочая техника » Красиві меблі