Тема: Як поїхати на своєму авто?
Підкажіть чи проблематично виїхати на своєму авто за кордон? Я хочу на декілька тижнів у відпустку з родиною. Що треба окрім паспортів? Планується подорож по декількох країнам.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Прочая техника » Як поїхати на своєму авто?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Підкажіть чи проблематично виїхати на своєму авто за кордон? Я хочу на декілька тижнів у відпустку з родиною. Що треба окрім паспортів? Планується подорож по декількох країнам.
Поїхати на своєму авто за кордон це не проблематично, якщо ти правильно підготуєшся. Крім ваших із сім'єю паспортів, тобі потрібно мати водійське посвідчення міжнародного зразка (хоча наше пластикове часто приймають), техпаспорт на машину та, що дуже важливо, Зелену карту. Це міжнародний поліс страхування цивільно-правової відповідальності, без нього ніяк, адже він діє на території більшості європейських країн.
Також, якщо плануєте подорож по кількох країнах, не забудь про оплату доріг. У багатьох країнах Європи проїзд платний, і це оформлюється через так звані віньєтки, які треба купити заздалегідь або на кордоні. До речі, якщо тобі потрібні ці віньєтки https://hotline.finance/ua/vinietky, їх зараз дуже зручно купувати онлайн, наприклад, через сервіс Hotline Finance. Це економить час, і не потрібно стояти в чергах на кордоні. Ну і, звичайно, не забудь про медичну страховку для себе і дітей – це твоя фінансова подушка безпеки на випадок будь-яких непередбачених ситуацій.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Прочая техника » Як поїхати на своєму авто?