1

Тема: Хто брав стандартні квартальні календарі, чи є різниця з преміум?

Цікавить досвід тих, хто вже брав стандартні квартальні календарі. Чи є якась реальна різниця з преміум-версіями, окрім ціни? Хочу замовити для офісу, але не впевнений, чи варто переплачувати тільки за товстіший папір і глянцеву обкладинку. Мені головне, щоб було зручно дивитись три місяці одночасно й не розлазилось від частого перегортання. Якщо хтось мав обидва варіанти, розкажіть чесно, чи помітна різниця у використанні щодня, чи все одно?

2

Re: Хто брав стандартні квартальні календарі, чи є різниця з преміум?

Я колись замовляв і стандартний, і преміум квартальний календар. Скажу чесно, якщо це для щоденного користування в офісі, стандартний вистачає з головою. Папір нормальної щільності, друк чіткий, місяці видно зручно, навіть після кількох місяців сторінки не відклеїлись.
Преміум виглядає ефектніше, там дійсно краща якість зображення й кріплення металеве, але по функціоналу різниці майже немає. Якщо не для подарунку, то стандартний варіант більш практичний.

3

А скажи, будь ласка, де ти замовляв свій стандартний варіант? Бо я зараз бачу купу різних пропозицій, у когось товщина паперу 150 г/м², у когось 200, десь лак, десь просто матовий друк. Мені треба, щоб виглядав акуратно, але без зайвого блиску. Не хочу, щоб на стіні світився як плакат, а все ж таки мав діловий вигляд. Ти б порадив дивитися у бік локальних друкарень, чи шукати онлайн-варіанти з доставкою?

4

Я замовляв уже не раз і можу сказати, що найзручніше брати онлайн, бо можна відразу бачити приклади макетів і вибрати, який формат підходить під твою стіну.
Наприклад, стандартні квартальні календарі на https://poligrafika.com.ua/uk/kvartalni … i-standart  мені сподобались тим, що там є класичне розміщення трьох блоків із календарями і місце під логотип або замітку. Папір достатньо щільний, не тонкий, кольори не тьмяніють від сонця, і після року користування виглядає ще пристойно.
Для офісу, де головне практичність і охайність, цього цілком достатньо. Якщо ж хочеш щось більш елітне, тоді преміум буде доречним, але лише як подарунок чи елемент декору, а не робочий інструмент.

https://skrinshoter.ru/s/101125/rhB3u1m5.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-10-11-2025%2015:38:58.jpg