1

Тема: Ви часто порушуєте правила на дорозі?

Ви часто порушуєте правила на дорозі? Цікаво яка колекція штрафів у вас? Бо я щось частенько потрапляю в різні неприємності. А як вам зручніше оплачувати штрафи?

2

Re: Ви часто порушуєте правила на дорозі?

Ogurchik написав:

Ви часто порушуєте правила на дорозі? Цікаво яка колекція штрафів у вас? Бо я щось частенько потрапляю в різні неприємності. А як вам зручніше оплачувати штрафи?

Звісно, намагаюся їздити обережно, але від камер ніхто не застрахований, і іноді "листи щастя" прилітають. Коли вже приходить штраф, то головне — сплатити швидко, щоб встигнути скористатися знижкою 50% у перші дні, а це, як ти розумієш, вимагає оперативних дій.

Раніше треба було іти в банк чи на пошту, але зараз це просто нераціонально. Я повністю все роблю через онлайн-оплату, це кардинально зручніше. Мені дуже допомагає спеціальний мобільний застосунок. Ти можеш завантажити додаток штрафи ПДР на свій телефон. Там ти просто вводиш номер постанови або перевіряєш за номером авто, і одразу бачиш усі свої несплачені штрафи, якщо вони є. Це економить купу часу і ти точно знаєш, що платіж пройшов правильно і вчасно. Спробуй, тобі має сподобатись.