1

Тема: Підкажіть, які саме капсули Ariel краще беруть бруд? Є різниця?

Потрібно визначити, які капсули для прання краще взяти, бо вибір великий і складно зрозуміти, чим вони між собою відрізняються. Хочу щось, що працюватиме на різних режимах і не залишатиме розводів на одязі. Деякі варіанти виглядають підозріло, тому не хочу ризикувати. Підкажіть, на що дивитись і які капсули реально справляються з повсякденними речами.

2

Re: Підкажіть, які саме капсули Ariel краще беруть бруд? Є різниця?

Я б радив зупинитися на Ariel, бо у них різні формули під конкретні задачі. Якщо переш багато змішаних речей, то універсальні варіанти працюють найнадійніше. Капсули добре розчиняються навіть у швидких режимах, що зручно, коли часто запускаєш короткі цикли. Дивись, щоб упаковка була з фабричним захистом, тоді менше ризиків.

3

Особисто я вибираю Ariel All in 1, бо вони краще тримають якість прання на низьких температурах. У цих капсулах декілька окремих камер і кожна відповідає за свою дію, тому склад працює рівномірно. Якщо прати після роботи речі з пилом чи легкою жирністю, вони очищають без проблем. Ще раджу дивитися на кількість капсул у наборі, бо великі формати виходять економнішими і не потрібно постійно купувати нові упаковки.

4

yaroslavs написав:

Особисто я вибираю Ariel All in 1, бо вони краще тримають якість прання на низьких температурах. У цих капсулах декілька окремих камер і кожна відповідає за свою дію, тому склад працює рівномірно. Якщо прати після роботи речі з пилом чи легкою жирністю, вони очищають без проблем. Ще раджу дивитися на кількість капсул у наборі, бо великі формати виходять економнішими і не потрібно постійно купувати нові упаковки.

Я раніше прати взагалі не любив, бо порошок то не відмив, то сліди залишив, то запах якийсь дивний. Потім порадили спробувати капсули Ariel https://maudau.com.ua/category/kapsuly- … rand=ariel і замовити їх на сайті маркету Маудау.
З того моменту забув, що таке мутити з порошками. Капсула розчиняється нормально, речі чисті, запах приємний, не хімічний. Ще й кольорові речі виглядають краще, не тьмяніють так швидко, як це було з дешевими засобами. Та й сама ідея, що більше нічого не треба міряти, реально економить купу часу. Тому раджу і вам спробувати замовити їх на цьому сайті.

https://i.imgur.com/eRUgKZ5.png