1

Тема: як вибрати зимову куртку?

Поясніть, як вибрати зимову куртку, щоб не дубіти в мінус десять? Уже стільки всього переміряла, що просто знесилилася: то в плечах холодно, то вітер прошиває, то утеплювач якийсь дивний, ніби зовсім не гріє. Потрібна річ для військової служби — тепла, витривала й не громіздка.

2

Re: як вибрати зимову куртку?

Я мала таку саму проблему, поки не взяла M-Tac Alpha Gen.III Pro Primaloft Coyote Brown на https://viktailor.com/zimovi-kurtki/43322/ Вона легка, але тримає тепло навіть у −10, бо Прималофт не злежується й розподілений рівно. Тканина щільна, не продувається, а фурнітура не заїдає на морозі. Мені сподобалося, що шви без перекосів, усе акуратно зроблено. Доставка прийшла швидко, розмір підібрали точно — не довелося нічого повертати. У ній і рухатися зручно, і стояти на холоді не страшно.

3

kateryna написав:

Поясніть, як вибрати зимову куртку, щоб не дубіти в мінус десять? Уже стільки всього переміряла, що просто знесилилася: то в плечах холодно, то вітер прошиває, то утеплювач якийсь дивний, ніби зовсім не гріє. Потрібна річ для військової служби — тепла, витривала й не громіздка.

Я чудово розумію вас) сама мерзлячка

4 Востаннє редагувалося mizolda (05-12-2025 22:28)

Щоб не замерзнути у мінус 10 та навіть при значно нижчих температурах, обирайте від німецького виробника Braggart жіночі куртки . Вони поєднують стиль, тепло та комфорт, мають якісні матеріали й продуманий дизайн. Такий одяг чудово захищає від холоду й вітру, а виглядає сучасно та елегантно. Переглянути моделі можна на сайті braggart.ua.