Тема: Прикраси як сучасний стиль
Привіт, дівчата! Хочу зробити прикраси частиною свого щоденного стилю, але не знаю, як правильно комбінувати їх, щоб не виглядало перевантажено або занадто просто. Який зараз актуальний підхід до носіння ювелірки?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Прикраси як сучасний стиль
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Привіт, дівчата! Хочу зробити прикраси частиною свого щоденного стилю, але не знаю, як правильно комбінувати їх, щоб не виглядало перевантажено або занадто просто. Який зараз актуальний підхід до носіння ювелірки?
Сучасний стиль у прикрасах — це про легкість і природність, коли аксесуари не “живуть окремо”, а органічно вписуються у твій ритм. Я помітила, що найкраще виглядає, коли основа залишається стриманою, а один елемент додає характеру. У ювелірний магазин Золота Королева саме такий підхід добре простежується: є і делікатні каблучки, і тонкі ланцюжки, які можна міксувати між собою. Якщо хочеш додати сучасного штриха, зверни увагу на браслет конюшина https://zolotakoroleva.ua/catalog/braslety-van-klif — він створює образ за секунду, бо має впізнаваний дизайн, але не виглядає надто гучно. Такі прикраси легко стають “фірмовим почерком”.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Прикраси як сучасний стиль