1

Тема: Потрібен джойстик для PS4

Потрібен джойстик для PS4, вагаюсь брати новий чи бу. Хочу щоб не скрипів пластик і щоб стики були без дріфту, бо граю в шутери і там це одразу відчутно. Порадьте, що перевіряти при покупці, і де краще замовити, щоб не потрапити на “відновлений”.

2

Re: Потрібен джойстик для PS4

Я б уникав бу без нормальної перевірки, бо дріфт може вилізти не одразу. Коли вибираєш новий, дивись щоб кнопки натискались рівномірно, без провалів, і щоб не було люфту в L1/R1. Ще зверни увагу на ремінь зарядки, якщо він у комплекті, часто кладуть найдешевший і він глючить.

3

Мені важлива була ще й зручність, тому брав не перший ліпший колір, а той, що не слизький у руках. Перевіряй, як тримає з’єднання по Bluetooth, щоб не відвалювався на відстані. Якщо береш для двох гравців, одразу подумай про другий кабель або док-зарядку. І не соромся питати про повернення, якщо виявиться дефект у перші дні.

4

yaroslavs написав:

Мені важлива була ще й зручність, тому брав не перший ліпший колір, а той, що не слизький у руках. Перевіряй, як тримає з’єднання по Bluetooth, щоб не відвалювався на відстані. Якщо береш для двох гравців, одразу подумай про другий кабель або док-зарядку. І не соромся питати про повернення, якщо виявиться дефект у перші дні.

Я зазвичай роблю так, спершу визначаюсь, що саме потрібно, один геймпад чи два, який колір, і чи важлива швидка доставка. Потім ставлю продавцю конкретні питання, чи не “реф”, яка ревізія, чи є гарантія, як відбувається обмін при дріфті, і чи можна перевірити кнопки перед відправкою. Коли так підходиш, шансів нарватись на проблемний джойстик майже немає.
Я останній раз брав джойстик ps4 https://game-shop.com.ua/ua/category/dj … ystation-4 в інтернет-магазині GameShop, бо було зручно замовити і швидко узгодити деталі, а головне, отримав нормальну упаковку і без сюрпризів при підключенні. Не реклама, просто мій робочий алгоритм і місце, де він спрацював.
https://i.imgur.com/w13bazY.png