kateryna написав:Можу сказати з досвіду, що різні поди краще працюють на різних складах рідин. Якщо продавець не знає, чи підійде тобі конкретна жижа, це одразу мінус. Я одного разу взяв рідину невідомої лінійки, і вона забивала картридж уже за день. Після цього купую тільки там, де можуть пояснити різницю між складами і допомогти підібрати оптимальний.
Я вирішив жижу для пода https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem купити ось в цьому магазині, бо вони допомогли мені розібратись у складі рідин і підібрати смакову лінійку під мій под. Я використовував модель, яка була чутлива до густини рідини, і консультант одразу попередив, які варіанти можуть спричиняти швидке підгорання.
Підібрали кілька рідших складів, і проблема повністю зникла. Мені також сподобалось, що вони чесно вказують міцність і склад, без прихованих деталей. Замовлення приходять у щільній упаковці, пляшки запаковані якісно і не протікають.
Раджу перед покупкою перевірити, яку саме рідину підтримує твоя модель пода, і попросити уточнення по VG та PG. Цей магазин добре підходить, якщо хочеш уникнути експериментів і одразу взяти рідину, яка працює правильно.