Тема: Дизайн спальні
Спальня.. ну що там може бути особливого? Ліжко.. шафа та якісь шпалери у квіточку. Чи це не так? Хіба це важливо як виглядає ваша спальня?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Удобрения » Дизайн спальні
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Спальня.. ну що там може бути особливого? Ліжко.. шафа та якісь шпалери у квіточку. Чи це не так? Хіба це важливо як виглядає ваша спальня?
Як на мене, то спальня — це не просто «ліжко й шафа». Я, як людина, що трошки вариться в темі інтер’єрів, можу сказати: саме ця кімната найбільше впливає на ваш сон, нервову систему й навіть продуктивність. Тут важлива ергономіка — від висоти матраца до правильного розміщення точкових світильників. Буває, люди беруть першу-ліпшу шафу, а потім не можуть нормально відкрити дверцята, бо бракує 5 сантиметрів ходу. Або ж вибирають ліжко без нормальної вентиляції підматрацного простору — і через рік мають проблеми з вологістю.
Порада: завжди продумуйте зони — сон, зберігання, м’яке локальне світло. І беріть меблі з якісною фурнітурою, бо саме вона «живе» найдовше. Якщо хочеш глянути варіанти з адекватною комплектацією, зверни увагу на турецькі спальні тут: https://www.spalnia.com.ua/product-cate … i-turciya/ ми там купували свою спальню і залишились дуже задоволені.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Удобрения » Дизайн спальні