1 Востаннє редагувалося kateryna (10-12-2025 00:06)

Тема: Шокер или баллончик, что выбрать для безопасности ночью?

Хожу поздно с работы домой, район у нас не самый спокойный, поэтому хочу наконец-то купить что-то для самозащиты. Думал взять либо шокер, либо газовый баллончик, но никак не могу определиться, что реально даст больше шансов отбиться в тёмное время суток. Многие советуют баллончик, потому что его проще применять, другие говорят, что шокер работает быстрее и эффективнее. Хотелось бы услышать реальный опыт тех, кто уже пользовался чем-то подобным, чтобы понять, что действительно помогает в непредсказуемой ситуации на улице.

2 Востаннє редагувалося yaroslavs (10-12-2025 00:06)

Re: Шокер или баллончик, что выбрать для безопасности ночью?

kateryna написав:

Хожу поздно с работы домой, район у нас не самый спокойный, поэтому хочу наконец-то купить что-то для самозащиты. Думал взять либо шокер, либо газовый баллончик, но никак не могу определиться, что реально даст больше шансов отбиться в тёмное время суток. Многие советуют баллончик, потому что его проще применять, другие говорят, что шокер работает быстрее и эффективнее. Хотелось бы услышать реальный опыт тех, кто уже пользовался чем-то подобным, чтобы понять, что действительно помогает в непредсказуемой ситуации на улице.

Колись стояв перед тим самим вибором і теж довго вагався між газом і шокером, поки нарешті не вирішив спробувати те, що дає більш швидку дію в реальній стресовій ситуації. Після декількох місяців носіння та тестування можу сказати, що в темний час доби шокер дає відчуття контролю, бо працює без затримки, не боїться вітру і не потребує точного прицілу. Газовий балончик має сенс, проте бувають моменти, коли вітер або відстань просто зводять його ефект нанівець.

Раджу звернути увагу на сервіс WeiShi, де можна підібрати нормальний електрошокер без зайвих ризиків отримати неякісний пристрій. З мого досвіду, якісна модель допомагає швидше зреагувати, коли нервуєш і важко зосередитися, тому для нічної безпеки такий варіант працює краще.

https://i.postimg.cc/g00w8jFZ/999.png