1

Тема: Яку компанію обрати?

Планую після новорічних свят брати нову автівку. Хочу зразу запитати, на нову машину купувати КАСКО чи не треба, взяти тільки автоцивілку? А яку компанію порадите?

2

Re: Яку компанію обрати?

Ogurchik написав:

Планую після новорічних свят брати нову автівку. Хочу зразу запитати, на нову машину купувати КАСКО чи не треба, взяти тільки автоцивілку? А яку компанію порадите?

Нова машина — це завжди приємні клопоти. Щодо твого питання, то тут все залежить від твого бюджету та спокою. "Автоцивілка" — це маст-хев, без неї нікуди, але вона покриває лише твою відповідальність перед іншими. А от КАСКО — це вже захист саме твого новенького авто від усього на світі: камінчик у лобове, подряпина на парковці або, не дай боже, щось серйозніше.

Для машини з салону я б однозначно радив хоча б на перший рік брати КАСКО. Це як подушка безпеки: трапитися може що завгодно, а ремонт зараз коштує космічних грошей. Щодо вибору компанії, то головне — дивитися на швидкість виплат і репутацію. Багато кому подобається страхова компанія ВУСО, у них зазвичай дуже адекватні умови і, що важливо, вони швидко врегульовують страхові випадки без зайвої бюрократії. Краще один раз заплатити за страховку і їздити з легким серцем, ніж потім ламати голову, де брати гроші на сервіс. Вдалого вибору і нехай нова автівка тільки радує!