1

Тема: Чи можна використовувати різні ароматизатори?

Привіт! Я нещодавно придбав Vaporesso XROS 3 і хочу дізнатися, як краще заправляти рідину в його картриджі, чи є якісь особливості в цьому процесі? Я чув, що деякі моделі можуть протікати, якщо не заправляти правильно, чи є у цього пристрою такі проблеми?

2

Re: Чи можна використовувати різні ароматизатори?

Я вже користуюсь Vaporesso XROS 3, і можу сказати, що заправка картриджа тут дуже проста. Головне це не переливати рідину до максимуму, щоб не виникло протікання. Ця модель має зручну систему заправки через бічний отвір, і все працює на ура. Для першого використання я б рекомендував заправити картридж на 70-80% і дати йому трохи постояти, щоб рідина повністю просочилася.

3

У мене теж був досвід із протіканнями, але я змінив підхід до заправки, і більше таких проблем не було. З Vaporesso XROS 3 все дуже зручно: рідина заповнюється без проблем, і картридж тримається на місці. Потрібно лише перевірити, чи правильно заправляєш картридж, щоб рідина не потрапляла на отворі для повітря. Я рекомендую уважно дотримуватись інструкцій, щоб не виникло жодних неприємних ситуацій.

4

yaroslavs написав:

У мене теж був досвід із протіканнями, але я змінив підхід до заправки, і більше таких проблем не було. З Vaporesso XROS 3 все дуже зручно: рідина заповнюється без проблем, і картридж тримається на місці. Потрібно лише перевірити, чи правильно заправляєш картридж, щоб рідина не потрапляла на отворі для повітря. Я рекомендую уважно дотримуватись інструкцій, щоб не виникло жодних неприємних ситуацій.

Привіт всім, якщо ти хочеш мати якісну Pod систему xros 3 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1163 … ros-3.html я порекомендую звертатися до smolnet.pro. Це магазин, де я купую всі свої аксесуари для вейпінгу, і він завжди має наявність цього пристрою.
З ними я ніколи не мав проблем з доставкою, а товар завжди виявлявся на високому рівні. Вони мають різні варіанти комплектацій і кольорів, що дозволяє вибрати саме те, що підходить. Крім того, вони часто проводять акції, де можна отримати додаткові бонуси або знижки на нові моделі. Я завжди задоволений їхнім сервісом, тому сміливо рекомендую звертатися до них за под системами.

https://i.gyazo.com/ab6d411cf7bdb4dd315d6828f5671ad9.png