1

Тема: Мені потрібна якісна мийка!

Налаштовую кухню під строгий дизайн, мийка має бути частиною стільниці, без видимих швів чи прикрас, одна єдина чаша. Боюся помилитися з покриттям, щоб не шкодувати про плями від продуктів. Ваш досвід з такими моделями, що порадите по практиці.

2

Re: Мені потрібна якісна мийка!

Площа чаші первинна, беріть ширину від 50 см для комфорту з великим посудом, інакше руки втомлюються. Прості бортики без хвиль мінімізують накопичення води по краях, легше сушити. Під стільницю ставте тільки з якісним ущільнювачем, бо протікання псує весь монтаж.

3

Фактура поверхні критична, гладка без пор не тримає бруд і відбиває світло рівномірно. Зливні елементи ховайте в тон чаші, видимі гвинти ламають естетику мінімалізму. Глибина від 20 см дозволяє мити форми без бризок на стіни і фасади.

4

yaroslavs написав:

Фактура поверхні критична, гладка без пор не тримає бруд і відбиває світло рівномірно. Зливні елементи ховайте в тон чаші, видимі гвинти ламають естетику мінімалізму. Глибина від 20 см дозволяє мити форми без бризок на стіни і фасади.

Рішення знайшов у Франке натрапивши на їхню статтю, бо їхні мийки інтегруються з технікою без розривів у стилі, взяв керамічну для нейтрального бежевого, що зливається зі стільницею. Гранітні моделі стійкі до фарб продуктів, нержавійка блищить без іржі, проходять перевірки на кип'яток і падіння тарілок.
Чорний матовий змішувач доповнив чашу, світлі варіанти пасують скандинавському, все в єдиній палітрі без надлишку деталей. Пошук полегшує стаття, де по пунктах матеріали, тести і комбінації для різних кухонь.

https://i.gyazo.com/798468abf4a40c75054542ca0b845290.png