1

Тема: Як чорна мийка може змінити атмосферу на вашій кухні?

Привіт! Зараз якраз займаюсь оновленням кухні і вибираю мийку. Чорна виглядає дуже стильно, але мене хвилює, чи не буде на ній занадто помітно плям і розводів після миття. Як насправді з чорною мийкою в повсякденному використанні? І чи додає вона кухні більше елегантності чи, навпаки, виглядає занадто темно? Хтось з вами користується чорною мийкою? Порадьте, чи варто її брати?

2

Re: Як чорна мийка може змінити атмосферу на вашій кухні?

Я кілька місяців тому ставив чорну мийку і не шкодую. З першого погляду може здатися, що це не дуже практично, адже чорна мийка вимагає уваги. Але насправді, якщо просто витирати її після миття, проблем з плямами або водяними слідами не виникає. Вона додає кухні стильного вигляду, особливо коли кухня виконана в темних тонах. Важливо правильно вибирати модель і доглядати за нею, і тоді чорна мийка буде виглядати дуже елегантно. Я обрав Franke, і це дійсно вдалий вибір.

3

Щодо чорних мийок — це питання для тих, хто готовий до невеликого додаткового догляду. Я вибирав чорну мийку для кухні, і скажу, що вона виглядає дуже стильно. Але, так, треба витирати її після миття, інакше видно всі краплі води і сліди. Однак це не проблема, якщо приділяти їй пару хвилин уваги кожного разу. Для мене чорна мийка стала чудовим доповненням до інтер'єру, і вона виглядає набагато дорожче, ніж ціна. Як на мене, якщо хочете виглядати стильно, чорна мийка — чудовий варіант. Я вибрав модель Franke, і вона показала себе на відмінно.

4

yaroslavs написав:

Щодо чорних мийок — це питання для тих, хто готовий до невеликого додаткового догляду. Я вибирав чорну мийку для кухні, і скажу, що вона виглядає дуже стильно. Але, так, треба витирати її після миття, інакше видно всі краплі води і сліди. Однак це не проблема, якщо приділяти їй пару хвилин уваги кожного разу. Для мене чорна мийка стала чудовим доповненням до інтер'єру, і вона виглядає набагато дорожче, ніж ціна. Як на мене, якщо хочете виглядати стильно, чорна мийка — чудовий варіант. Я вибрав модель Franke, і вона показала себе на відмінно.

Перед тим як встановити чорну мийку, я довго сумнівався, чи не буде з нею багато проблем. Прочитав статтю, яка дала мені чітке уявлення про плюси і мінуси чорних мийок. Виявилось, що з доглядом за ними немає нічого складного, якщо просто протирати після кожного миття.
Стаття також пояснила, як правильно вибрати чорну мийку для кухні, щоб вона ідеально поєднувалась з інтер'єром. Я вирішив вибрати чорну мийку Franke, і зараз дуже задоволений. Кухонна мийка чорна виглядає елегантно, і з моменту її установки не з’явилося жодних проблем. Тому, якщо ще вагаєтесь, обов'язково прочитайте цю статтю — вона точно допоможе прийняти правильне рішення.
https://i.gyazo.com/97751221b14b26acee9d0df00b1ad404.png