1

Тема: Дистанційна освіта для дитини

Привіт. Через постійні переїзди син пропускає багато занять у звичайній школі. Шукаю якісну онлайн освіту з державним дипломом та досвідченими викладачами. Важливо, щоб були уроки в реальному часі та поглиблена англійська. Підкажіть варіанти для 7 класу?

2

Re: Дистанційна освіта для дитини

Можу підказати вам чудовий варіант. У нас дочка навчається в А+ вже другий рік і ми дуже задоволені. Освітній холдинг А+ створив центр дистанційного навчання з онлайн-уроками в групах, автоматизованими тестами та цікавими вправами на платформі 24/7. А+ пропонує різні пакети від Учня А+ до Екстерна А+, всі з документом державного зразка. Освітній холдинг А+ приділяє особливу увагу вивченню англійської мови, тьюторським годинам і розвитку LifeLong Learning skills від досвідчених педагогів академії сучасної освіти А+. Дитині точно сподобається, освіта на рівні, щасти вам.

3

Re: Дистанційна освіта для дитини

На мою думку, дистанційна освіта може бути хорошим рішенням, якщо дитина має мотивацію та зручний графік занять. Я сам цікавлюся вивченням іноземних мов і свого часу шукав відповідні формати навчання. Під час пошуку натрапив на вивчення чеської мови і вирішив спробувати. Мені такий формат підійшов, а з часом став помітний хороший результат. Думаю, багато залежить від правильної організації навчального процесу.