1

Тема: На що ловити карпа

Добридень! Почав цікавитися фідерною ловлею на платних озерах і дуже хочу впіймати солідного коропа. Купив купу різних бойлів та дипів, але результату поки що немає. Підкажіть, на які перевірені насадки варто звернути увагу, щоб не поїхати додому з порожніми руками? Дякую за допомогу!

2

Re: На що ловити карпа

Моє шанування! Короп — риба хитра і вибаглива, тому дорогі бойли не завжди є гарантією успіху. Часто буває, що він ігнорує «хімію» і хоче чогось натурального. Якщо ти не знаєш, на що ловити коропа https://ukrainianfishing.com.ua/tehnika … -kartoplyu , почни зі старої доброї класики: кукурудзи, гороху або навіть звичайної картоплі. Я колись вичитав на сайті Український Риболов, що в певні періоди короп віддає перевагу саме рослинним насадкам, приготованим власноруч. Особисто я завжди беру з собою кілька видів прикормки, щоб підібрати ключик до риби на місці. Головне — терпіння та тиша на березі, бо великий короп дуже лякливий. Спробуй комбінувати кукурудзу з опаришем, така «бутербродна» тактика мене часто рятувала. Бажаю тобі почути той самий довгий звук сигналізатора та вдалої боротьби!

3

З фідерною ловлею коропа на платниках ситуація знайома: купа бойлів і дипів, а риба вперто мовчить

4

Дуже шкода, коли заплатиш, а улову нема. Я не так давно також почала захоплюватися рибалкою, хочу чоловіку скласти компанію. Зайглянула в інтернет магазин Херабуна , хочу тут все купити, бо подобається, що є спеціалізований вибір для рибалки, і можна підібрати все необхідне в одному місці, щоб і процес був комфортнішим, і шанси на хороший улов значно вищими. Думаю, що якісне знаряддя та хороші прикормки з правильною технікою ловлі мають спрацювати.