1

Тема: Ультразвукове дослідження черевної порожнини

Доброго дня! Лікар направив на УЗД органів черевної порожнини, бо є скарги на травлення. Підкажіть, будь ласка, де в Одесі зараз можна пройти цю процедуру швидко і щоб фахівець був грамотний? І чи потрібно якось по-особливому готуватися до цього, крім того, що йти натщесерце? Дякую за відповіді!

2

Re: Ультразвукове дослідження черевної порожнини

Добридень! Якраз місяць тому проходила таку процедуру, тому можу поділитися досвідом. Підготовка там справді важлива, краще за пару днів не їсти нічого, що викликає здуття, тоді результат буде максимально точним. Я робила УЗД внутрішніх органів у клініці, яку мені порадила кума — це приватний медичний центр OMD. Знаєте, я залишилася під приємним враженням від сервісу та професіоналізму лікаря. Мене записали на зручний час, тому в черзі під кабінетом я не стояла ні хвилини. Сама процедура пройшла дуже комфортно і детально. Спеціаліст все роздивився, прокоментував стан жовчного та печінки, а потім видав детальний висновок. Взагалі в Одесі багато місць, де роблять ультразвук, але тут мені сподобалося саме ставлення до пацієнта. Все чітко, професійно і без зайвої метушні. Раджу вам теж туди зазирнути, бо якісне обстеження — це вже половина успішного лікування.