1

Тема: Чому з'являються висипи після їжі

Привіт усім. Вже замучилася з прищами на підборідді, хоча мені далеко не 15 років, а мазі не допомагають. Помітила, що стає гірше після молочних продуктів, але не впевнена до кінця в причинах. Як можна точно перевірити, які саме продукти псують мені зовнішній вигляд та здоров'я шкіри? Чи є якісь надійні методи, крім ведення щоденника харчування?

2

Re: Чому з'являються висипи після їжі

Привіт. Це класика, бо шкіра - це дзеркало нашого кишечника, тому мазі тут рідко допомагають надовго. Тобі треба пройти тест на непереносимість, щоб знайти своїх прихованих ворогів у тарілці серед страв. Буває, що навіть "корисні" продукти для твого організму можуть бути справжньою отрутою і викликати запалення. Подивіться деталі про тест на харчову непереносимість тут:  https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/  - на сайті клініки все описано. Тест показує реакцію організму в реальному часі на сотні продуктів за один короткий візит. Ти відразу отримуєш список продуктів, які викликають негатив саме у твоїх клітин, що дуже зручно. Це набагато простіше, ніж місяцями вгадувати причину і відмовляти собі у всьому підряд навмання. Вже через тиждень після зміни меню обличчя стане набагато чистішим без будь-яких косметологів.

3

Re: Чому з'являються висипи після їжі

Дякую за пораду, прямо в точку про кишечник, я теж про це думала останнім часом. Тепер розумію, що причину треба шукати всередині, а не тільки зовні мазати шкіру. Почитаю інформацію на сайті і обов'язково зроблю цей тест.