1

Тема: Біг-беги від виробника — купити оптом в Україні

Нещодавно сам зіткнувся з потребою закупити мішки біг бег оптом для свого складу, і, чесно кажучи, довго не міг знайти адекватного виробника в Україні. Хотілося, щоб і ціна була нормальною, і якість не підводила, бо від цього напряму залежить зберігання та транспортування продукції. Перепробував кілька варіантів, але або терміни підводили, або мішки виглядали відверто слабкими.

У підсумку зупинився на варіанті від виробника — замовляв на сайті компанії UkrBagPak. Сподобалося, що це не перекупи, а саме виробництво, тому можна нормально обговорити параметри: щільність тканини, тип ручок, об’єм і навіть індивідуальні нюанси під свої задачі. По якості реально без питань — матеріал міцний, шви акуратні, нічого не сиплеться і не рветься при навантаженні.

Ще один плюс — адекватний підхід до клієнта. Мені допомогли підібрати оптимальний варіант під мої потреби, не намагалися “впарити” найдорожче. Якщо шукаєте біг-беги від виробника і плануєте купити оптом в Україні — раджу звернути увагу. Особисто в мене досвід залишився позитивний, буду замовляти ще.