1

Тема: Що купити для захисту нового Redmi 15

Вітаю. Оформив замовлення на Redmi 15, чекаю на днях. Хочу відразу купити все необхідне, щоб не ходити з "голим" телефоном. Який тип захисту зараз в тренді? Чи варто дивитися в бік шкіряних книжок, чи це вже минуле століття? Мені важливо, щоб смартфон було зручно тримати однією рукою. Що порадите з особистого користування?

2

Re: Що купити для захисту нового Redmi 15

Вітаю з покупкою, апарат солідний! Щодо захисту, то книжки зараз більше для тих, хто любить носити з собою картки чи готівку, але вони роблять телефон занадто товстим. Я для свого брав звичайний бампер на сайті imobile.com.ua. Там замовив Чохол для Redmi 15 і залишився задоволений. Він не додає зайвого об'єму, в руці лежить як рідний. Матеріал такий, що телефон не вислизає, навіть якщо руки вологі. По краях є невеликі виступи, щоб екран не торкався поверхні, коли кладеш його дисплеєм вниз. Магазин працює чітко, все надіслали в день замовлення в надійній упаковці. Мій висновок - бери якісний силікон або ТПУ, це найзручніший варіант для щоденного використання, і виглядає сучасно, і захист реальний.