1

Тема: Готуємо кукурудзу правильно

Усім привіт! Купив на ринку цілу купу кукурудзи, але кожен раз вона у мене виходить або надто твердою, або якоюсь несмачною. Може, є якісь секрети в самому процесі приготування? Скільки її взагалі треба тримати в окропі, щоб вона була соковитою? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!

2

Re: Готуємо кукурудзу правильно

Ой, це моя улюблена літня тема, бо раніше я теж постійно переварювала качани до стану гуми. Виявилося, що все залежить від сорту, бо молода цукрова готується миттєво, а от старі кормові сорти можна варити вічність. Нещодавно я випадково натрапила на круту статтю на ресурсі Prostir.Media, де детально розписано, як і скільки варити кукурудзу https://prostir.media/lajfstajl/recepty … ogo-sortu/ . Тепер я завжди додаю трохи цукру у воду замість солі, бо сіль робить зерна твердими. Це була для мене справжня знахідка. Обов'язково зазирніть на цей портал, бо там є поради навіть про те, як правильно обирати качани за кольором волокон. Тепер у мене вдома кукурудза завжди ідеальна, ніжна та солодка, як у найкращих ресторанах. Спробуйте змінити підхід, і ви точно відчуєте різницю. Бажаю вам смачного результату!