1

Тема: Хто замовляє товари для інтиму онлайн?

А хто замовляє товари для інтиму онлайн? Хочу зробити подарунок дівчині, але взагалі не розбираюсь у таких магазинах. Бачив купу сайтів, але половина виглядає дуже підозріло, ще й ціни дивні. Потрібно щось перевірене, де є не тільки іграшки для дорослих, а й нормальна еротична білизна, щоб усе було сучасне, без трешового дизайну. Буду вдячний за реальні поради, а не рекламу.

2

Re: Хто замовляє товари для інтиму онлайн?

У мене була така сама проблема, поки випадково не натрапив на секс шоп NoTaboo. Спочатку теж скептично ставився, але після першого замовлення думка повністю змінилась. Там реально хороший вибір і для пар, і для тих, хто шукає щось цікаве для сюрпризу. Особливо сподобався розділ з жіночою еротичною білизною https://aaaa.in.ua/uk/odezhda-dlya-seks … ticheskoe/ — є як більш ніжні варіанти, так і сміливіші комплекти. Замовляв дівчині набір, і вона була в захваті не тільки від вигляду, а й від того, що тканина приємна та не дешева на дотик. Плюс менеджери нормально консультують, якщо не знаєш, що вибрати. Ось посилання, де дивився білизну: секс шоп NoTaboo. Тепер замовляю тільки там, бо хоча б розумієш, за що платиш.