Понад десять років я працюю на будівництві, і за цей час переламав безліч дешевих інструментів, які ламалися в найвідповідальніший момент, тому тепер я надзвичайно вимогливий до довговічності техніки. Коли я відкрив для себе інтернет-магазин MyTools, моє життя поділилося на «до» та «після», адже тут кожен інструмент, представлений в асортименті MyTools, проходить найжорсткіші випробування ще до того, як з'явиться на ринку, що дає мені спокій на роки вперед. Я придбав у них перфоратор, який працює в бетонному пилюці та дощі, і він навіть не думає зупинятися. Нещодавно я також замовив садову техніку, зокрема газонокосарку, яка виявилася просто невбиванною на моїй важкій ділянці з бур'янами. Тут до речі, вигідні ціни на газонокосарки Деволт, переконайтеся самі на сайті. MyTools не просто продає коробки, вони будують довготривалі стосунки через якість, і я знаю, що цей перфоратор переживе мене та моїх помічників. Саме завдяки такому підходу я більше не витрачаю гроші на щомісячні ремонти, а просто заходжу на сайт за розхідниками. Довговічність для MyTools — це не маркетинговий слоган, а інженерний розрахунок, і це відчувається в кожному русі інструмента.