1

Тема: Хочу швидко вибирати рідину для вейпа

Я зараз намагаюсь розібратись як правильно вибирати рідину для вейпа бо варіантів дуже багато і кожен бренд пише що у них все збалансовано але по факту коли починаєш користуватись різниця відчувається і не завжди зрозуміло чому один варіант дає стабільний смак а інший швидко набридає або поводиться непередбачувано в процесі використання

2

Re: Хочу швидко вибирати рідину для вейпа

Рідина для вейпа це не тільки про смак як багато хто думає основний вплив дає склад і якість нікотину особливо якщо мова йде про salt формати бо вони реагують на температуру і потужність значно чутливіше і якщо баланс порушений то навіть хороший пристрій не зможе це компенсувати і буде або занадто різкий ефект або слабке насичення

3

Я колись орієнтувався тільки на смаки і брав різні варіанти просто щоб спробувати але з часом зрозумів що це створює хаос бо кожна рідина працює по різному і немає стабільності тому зараз я залишив кілька перевірених варіантів і просто не експериментую постійно щоб зберігати однаковий досвід щоденного використання

4

yaroslavs написав:

Я колись орієнтувався тільки на смаки і брав різні варіанти просто щоб спробувати але з часом зрозумів що це створює хаос бо кожна рідина працює по різному і немає стабільності тому зараз я залишив кілька перевірених варіантів і просто не експериментую постійно щоб зберігати однаковий досвід щоденного використання

З рідинами для вейпа я вже давно не експериментую через перший випадковий магазин, бо кілька разів так брав і потім шкодував. На фото все виглядає нормально, опис короткий, ціна приємна, а в результаті смак зовсім не той, міцність не підходить або сама рідина швидко набридає. Коли шукав, де рідина для вейпа https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa купити без зайвої плутанини, звернув увагу на Smolnet.
Мені сподобалося, що можна спокійно вибрати по смаку, міцності, формату і не гадати, що саме приїде. Для себе я завжди дивлюся не тільки на назву смаку, а й на те, наскільки він буде нормальний для щоденного використання. Бо буває таке, що опис звучить цікаво, а через день уже не хочеться цим користуватися. Тому моя порада проста: краще брати там, де є нормальна інформація по товару, а не просто красива картинка і коротка назва.

https://i.gyazo.com/5631a0ccaa07fe90316c5f2c483521db.png