1

Тема: Сироватка від випадіння волосся

Дружина вже давно скаржиться на випадіння волосся і подруга порадила їй спробувати якусь сироватку. Якось дивно звучить але кажуть що реально допомагає. Я взагалі не розбираюся в такому але хочу допомогти знайти щось перевірене. Де купити і чи є взагалі сенс в цих сироватках?

2

Re: Сироватка від випадіння волосся

Теж спочатку думав що сироватки це якась нісенітниця, але дружина наполягла і я знайшов Cellagen від Mediceuticals, вона якраз розроблена для жінок з дифузною формою випадіння. Femmigen у складі очищує шкіру від ДГТ що і викликає випадіння у жінок, Triaminocoptinol стимулює ріст нових волосин і впливає на три причини втрати волосся одразу, а NutraCell покращує мікроциркуляцію для кращого живлення фолікулів. Наносити двічі на добу прямо на шкіру голови і не змивати, перед першим використанням обовʼязково тест на чутливість за вухом. Курс від трьох місяців але дружина вже за шість тижнів сказала що волосся помітно перестало так сильно лізти. Подивися каталог сироваток https://mediceuticals.com.ua/syrovatka-dlia-volossia/ там є і для жінок і для чоловіків і детальний опис кожного засобу. Виявляється сироватки реально працюють якщо правильно підібрати.